Pályázat
HÍREINK

Bekerültünk a Boldog Óvodák és Iskolák hálózatába! Indulnak a boldogságórák! Nagyon büszkék vagyunk erre a címre!

ssa

 

Nyári tábor Pannonhalmán

Alapítványunk hagyományos nyári tábora idén Pannonhalmán lesz július 9-13. között, ahova szeretettel várjuk jelenlegi és korábbi kuckós ovisainkat, testvéreiket, barátaikat 5-12 év kor között!

Bővebben...
 

Felvétel
a következő tanévre

16 éve sikeresen, teltházzal működő, 5 csoportos zuglói magánóvodánk a tanév végén iskolába ballagó gyermekeink helyére felvételt hirdet.

Bővebben...
 
Pályázat
img1
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
img10
img11

Bemutatkozunk

Óvodánk egy szakképzett és tapasztalt óvodapedagógus által alapított magánvállalkozás, amely 2,5 - 7 éves gyermekek családias légkörben, kis létszámú közösségben történő színvonalas nevelésére és gondozására jött létre.

Az óvoda mindkét épülete a XIV. kerület (Zugló) gyorsan fejlődő, csendes, kertvárosi részén, a Kerékgyártó utcában, kifejezetten óvodai tevékenységre megépített és berendezett, családi házakban működik.

A Kerékgyártó utca egyedülálló adottságai miatt épületeink előtt a parkolás minden esetben, könnyen megoldott anélkül, hogy szomszédainkat vagy a közlekedés rendjét zavarnánk.

Az "A" épület: egy 1.100 m2-es telken mintegy 220 m2-es, négy csoportszobával, tornateremmel és a megfelelő kiszolgáló helyiségekkel felszerelt, teraszos épület.
Az épület mögött 1.000 m2-es, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvar helyezkedik el.

Kuckó Magánóvoda "A" épület

 

 A "B" épület: egy 300 m2 telken, 90 m2-es, egy csoportszobás, a megfelelő kiszolgáló helyiségekkel felszerelt, teraszos épület.
Az épület mögött 200 m2-es, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvar helyezkedik el.

Kuckó Magánóvoda "B" épület

 

Intézményünk már 2,5 éves kortól fogadja a gyermekeket és egészen iskoláskorig gondoskodik a korosztálynak leginkább megfelelő nevelési programról.

Napirendünk a gyermek életkorához, fejlettségi szintjéhez, szükségleteihez, szokásaihoz, az óvodán kívüli programokhoz, évszakokhoz igazodik. A napirend zavartalanságát a higiénikus környezettel, harmonikus légkörrel és esztétikus eszközökkel biztosítjuk.

Szakképzett óvónőink és dajkáink biztosítják a széleskörű ismeretnyújtást az óvodai foglalkozások keretében, valamint tartásjavító tornát, kézműves és angol foglalkozásokat, drámajátékot, úszást, korcsolyázást, ovi-focit, ovi-kézilabdát, illetve egyéb óvodán kívüli programokat szervezünk a gyermekeknek. Csoportjainkat rendszeresen látogatja védőnő és a logopédiai szűrésről is gondoskodunk. További fakultatív programlehetőségek jelenleg: gyermekjóga, néptánc, judo.

A Kuckó Magánóvoda a nyári és egyéb tanítási szünetek alatt is fogadja a gyermekeket (nyáron 2, télen 1 hét karbantartási szünettel), naponta pedig már 7.00 órától egészen este 18.00-ig biztosítjuk a folyamatos ellátást.

A gyermekeknek naponta négy étkezést biztosítunk, meleg ebéddel, melyet kifejezetten óvodás korú gyermekek igényeihez alakítunk. Megfelelő orvosi javallat esetén a laktóz-, a tej- a gluténézékeny és vega étrendet is biztosítani tudjuk.  

Ha gondja van gyermeke elhelyezésével, ha az átlagosnál többre vágyik és a legjobbat szeretné gyermekének biztosítani, kérjük látogasson el hozzánk, engedje, hogy bemutatkozhassunk!