Pályázat
HÍREINK

Bekerültünk a Boldog Óvodák és Iskolák hálózatába! Indulnak a boldogságórák! Nagyon büszkék vagyunk erre a címre!

ssa

 

Nyári tábor Pannonhalmán

Alapítványunk hagyományos nyári tábora idén Pannonhalmán lesz július 9-13. között, ahova szeretettel várjuk jelenlegi és korábbi kuckós ovisainkat, testvéreiket, barátaikat 5-12 év kor között!

Bővebben...
 

Felvétel
a következő tanévre

16 éve sikeresen, teltházzal működő, 5 csoportos zuglói magánóvodánk a tanév végén iskolába ballagó gyermekeink helyére felvételt hirdet.

Bővebben...
 
Pályázat
img1
img2
img3
img4
img5
img6
img7
img8
img9
img10
img11

Ovi-Foci Program

Az Ovi-Foci Pályázati Program keretében 2013. októberében "A" épületünk udvarán elkészült egy 6x12 méteres, 2db fix kapuval, 2db kosárlabda palánkkal ellátott, zárt, műfüves létesítmény, hálóval körbevéve.

ovifoci 1

Nagyon fontosnak tartjuk és nagy hangsúlyt fektetünk óvodásaink mozgásfejlesztésére, melybe nagyon jól beilleszthető a pálya, illetve a hozzá tartozó eszközök (labdák, kiskapuk, szivacsok, karikák, bóják, gátak, létrák), feladatok is.

Ebben a korban a sok mozgás segíti a megfelelő koordináció kialakulását, az idegrendszer fejlődését. Ezáltal segít a későbbi tanulási képességek elsajátításában, a harmonikus személyiség kialakításában, és nem utolsó sorban a mozgás szeretetének a kialakításában.

A születéstől a hat-hét éves korig tartó mozgásfejlesztés megelőző jellegű. Ha időben végeztetünk bizonyos mozgásokat, mozgásos feladatokat, megelőzhetjük a különféle képességzavarok kialakulását, melyek szembetűnően majd csak az iskolába kerülés után jönnének elő.

ovifoci 4          ovifoci 6

Az Ovi-Foci segíti:
- a mozgásbeli hiányosságok általános, majd specifikus pótlását, a motorikus képességek fejlesztését,
a mozgás és így a sport népszerűsítését, nemtől függyetlenül, a sportolás megszerettetését,
- a különböző sportoláshoz használt eszközök, pályák megismerését,
- a helyes szabadidős szokások kialakítását.

Mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekeink a későbbiekben is hasznosan, egészségesen töltenék el a szabadidejüket. Ennek is megalapozása lehet az oviban megismert mozgások, sportok sokasága.

ovifoci 2                  ovifoci 3